Autocentralen overtager VW Horsens

AUTOCENTRALEN har opkøbt VOLKSWAGEN HORSENS

Husk at sætte kryds i kalenderen til Grand Opening den 11.-12. november, hvor der er Danmarks premiere på den nye VW Polo.

Pressemeddelelse: 2. oktober 2017

Autocentralen ekspanderer og øger synergieffekten
Med opkøbet af VW i Horsens befæster Autocentralen sin førerposition i Sydjylland og viderefører vækststrategien som modværn mod konjunktursvingninger og politiske indgreb.
Små, enstrengede familiefirmaer får sværere og sværere ved at følge med investeringskravene og modstå konjunktursvingninger og forskydninger i markedet. Det gælder ikke mindst i bilbranchen, der netop har været gennem flere måneders politikerskabt salgstørke. Autocentralens koncerndirektør; Andens Jensen, er derfor heller ikke i tvivl om, at man med de seneste års markante investeringer har lagt den rette kurs.


- "På sigt er vi ikke i tvivl om, at det er de store bilhuse, som står tilbage. Vores mål er at etablere et bredt kvalitetsudbud inden for bilmodeller og service i regionen, så vi er solidt rustet til at møde alle de nye udfordringer som kundernes behov, teknologien og lovgivningen fremover vil byde på", fortæller Anders Jensen.


Salg og reparation af VW og Skoda i Horsens
Autocentralen overtager pr. 1/10 VW forhandlingen i Horsens, hvor selskabet i forvejen også har Audi service. Nu tilføres Skoda og der bygges om, så mærkerne får en ny og flot præsentation på samme adresse, Vejlevej 1. VW Horsens er en tidligere familiedrevet forretning, der op til nu har haft Semler retail og J. Thomas Søndergaard som ejere.

- ”Vi ser frem til at overtage denne veldrevne forretning og tilføre kunderne i Horsens muligheden for både at købe og få repareret VW/Skoda i byen. På den lange bane udbygger vi aktiviteterne med et helt nyt bilhus. Horsens er en by i fremgang og vækst, så der skal vi være", udtaler koncern direktør Andens Jensen.

 

Fra familiefirma til bilkoncern
Autocentralen startede i Kolding i 1976, og siden har familiefirmaet gennem opkøb bredt sig til de fleste store byer i regionen. Koncernen rummer i dag 7 forretninger og 10 bilmærker, og spænder geografisk lige fra trekantområdet og vestpå til Horsens. Sidste år kom det frem, at Autocentralen også planlægger at bygge et nyt stort bilhus i Kolding for at samle aktiviteterne fra de tre forretninger, man har i byen. Gruppen omsatte for ca. 1.3 mia kr. i 2016.