Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter

Volkswagen skyder 2024 i gang med nye priser og udstyrsvarianter på samtlige modeller i mærkets elektriske ID.-familie. Fra den kompakte ID.3 familiebil over den rummelige ID.4 SUV og luksuriøse ID.7 til den ikoniske ID. Buzz tilbyder Volkswagen danskerne elektrisk mobilitet i mange størrelser og former til nye skarpe priser.

Volkswagen kan se tilbage på et 2023, hvor mærkets elektriske ID.-familie blev både styrket og udvidet med introduktionen af den faceliftede ID.3 og den luksuriøse og komfortable ID.7, der kørte afsted med titlen som Årets Firmabil 2024. Volkswagens ID.-familie er løbende vokset og omfatter i dag et alsidigt udvalg af elbiler. Nu har Volkswagen sat stikket i og tændt for et 2024-modelprogram med nye skarpe priser og udstyrsvarianter, der giver endnu mere elbil for pengene.

Direktør for Volkswagen personbiler, Michael Ebeling, sætter ord på mærkets nye elektriske modelprogram:

”Med nye billigere indstigningsmodeller og nye veludstyrede Style-modeller har vi gjort Volkswagens familie af fuldelektriske ID.-modeller mere tilgængelig, og samtidig giver de nye udstyrsvarianter mere elbil for pengene. Og det gælder ikke kun for en enkelt model. Vi har med den nye pris- og modelstruktur styrket hele ID.-modelprogrammet, så Volkswagen kan tilbyde elektrisk mobilitet til attraktive priser for en meget bred kundegruppe med forskellige kørselsbehov og budget.”

ID.3 – kompakt og komplet udstyret

ID.3 blev i foråret introduceret i en ny faceliftet version, der blandt andet bød på et nyt design uden på, et interiør udført i nye materialer af høj kvalitet og et infotainmentsystem med en større 12” touchskærm.

Til modelår 2024 introduceres en ny Style-version til 309.995 kr., der er baseret på en ID.3 Pro med 58 kWh-batteri, 204 hk og en rækkevidde op til 426 km. Style-versionen kommer med et mere omfattende udstyrsniveau, der har en merværdi på 53.875 kr. i forhold til en standard ID.3 Pro. På den lange liste over standardudstyr er der blandt andet Navigation Discover Pro, 2-zoners klimaanlæg, bakkamera, nøglefri betjening, tonede ruder bag (65 % lysabsorbering), opvarmet rat i kunstlæder, 18” letmetalfælge og metallak. Usædvanlig for en bil i denne prisklasse er ID.3 Style også udstyret med de lovpriste IQ.Light-LED-Matrix-forlygter og Park Assist Plus, der kan scanne ledige parkeringspladser og overtage manøvrering i forbindelse med parkering.

ID.3 tilbydes også i en Pro S-version med 77 kW-batteri, 170 kW DC-opladning og klassens længste rækkevidde med op til 557 km på en fuld opladning. Hidtil har denne model kostet fra 359.995 kr., men den introduceres nu også i en Style-version, der koster fra 339.995 kr. Denne version kommer med samme omfattende standardudstyr som i ID.3 Style med 58 kWh-batteri, men derudover byder den på 20” Sanya-letmetalfælge og komfortable el-justerbare forsæder med indbygget massagefunktion.

ID.4 – ny indstigningsmodel og mere udstyr

ID.4 har siden introduktionen i foråret 2020 været en af de mest solgte fuldelektriske SUV’er i Danmark. Til modelår 2024 bliver den populære SUV mere tilgængelig, da modelprogrammet suppleres med en ID.4 Pure til 334.995 kr., der kommer med et 52 kWh-batteri, 170 hk og en rækkevidde op til 364 km.

Ønsker man mere rækkevidde, udstyr og motorkraft står den nye ID.4 Style til 379.995 kr. som et stærkt tilbud. Denne model kommer med den nye 286 hk/545 Nm stærke elektriske drivlinje, en ny generation af Volkswagens infotainmentsystem samt ny software, der bl.a. muliggør forvarmning af højvoltsbatteriet i forbindelse med lynopladning.

Udover de mange tekniske opgraderinger lader ID.4 Style ikke noget tilbage at ønske, da den kommer med standardudstyr, der har en merværdi af 71.500 kr. i forhold til en standard ID.4 Pro. Style-versionen byder bl.a. på Discover Pro-navigationssystem og den store assistentpakke med Travel Assist, 360 grader kamera med Area View, el-betjent bagklap med Easy open/close funktion og Park Assist Plus med memory-funktion. IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter sikrer under alle kørselsforhold optimalt lys, og giver, sammen med LED-baglygter med 3D-effekt, bilen en unik lyssignatur i mørke. Metallak, elegante 19” letmetalfælge og en sølvlakeret taglinje og C-stolpe (Standard på ID.5) sætter prikken over ID.4.

ID.5 kombinerer ID.4’erens rummelige interiør og SUV-look med et dynamisk og elegant coupé-design. Merprisen for et mere sportsligt ydre er beskedne 5.000 kr. med samme udstyrsniveau, og ID.5 starter prismæssigt ved 374.995 kr. for en 286 hk Pro. ID.5 tilbydes ikke i en Pure-version eller en firehjulstrukket 4Motion med 286 hk, som er en mulighed i ID.4.

ID.7 – den ideelle elektriske langdistancevogn

ID.7 er Volkswagens elektriske topmodel, der kombinerer udsøgt komfort, luksuriøse pladsforhold og lang rækkevidde. Denne kombination af egenskaber plus meget andet har kastet anerkendelse af sig til ID.7, der bl.a. blev kåret til den prestigefyldte titel Årets Firmabil 2024 af Business Danmark og Jyllands-Posten. ID.7 klarede sig også fornemt i Euro NCAP-organisationens kollisionstests, hvor den fik topkarakter og placerede sig som en af de biler med det bedste samlede resultat nogensinde.

Den næsten fem meter lange ID.7, der kommer 77 kWh-batteri og en rækkevidde op til 618 km, kan fås til priser fra 449.995 kr. ID.7 tilbydes også i en Style-version til 489.995 kr., der løfter komfort og sikkerhed op på et nyt niveau for elektrisk mobilitet. Du kan nyde udstyr som el-betjente forsæder med indbygget massagefunktion, Travel Assist, bakkamera inklusiv 360 graders Area VieW, Park Assist Plus, IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter og el-betjent bagklap. Metallak er inkluderet i prisen. Skal ID.7 Style kører som firmabil er beskatningsgrundlaget 449.995 kr.

ID. Buzz – ikonisk elektrisk familiebus til nye priser

ID. Buzz er beviset på, at det absolut ikke behøver at være kedeligt, hvis kørselsbehovet dikterer en stor praktisk familiebil. ID. Buzz leverer elektrisk mobilitet med masser af plads og komfort pakket ind i et karismatisk design, og denne pakke er nu blevet endnu mere attraktiv med nye priser i 2024.

ID. Buzz tilbydes nu i en ny indstigningsmodel, en såkaldt Pro-version med 77 kWh-batteri, 204 hk, op til 417 km rækkevidde og en pris fra 429.995 kr. Opgraderer man til en ID. Buzz Life til 439.995 kr., kommer den med standardudstyr som 19” Tilburg letmetalfælge, bakkamera, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, Park assist, Navigation Discover Pro med 10 touchskræm, ni højttalere, BuzzBox mellem forsæderne og læderbeklædt multifunktionsrat.

Skal det være Buzz med luksus på, kommer ID. Buzz også i en næsten komplet udstyret Style-version til 499.995 kr. Sikkerhed, kørekomfort og dagligdags brug er i top med standardudstyr som el-betjente sæder med massage, el-betjente skydedøre og bagklap, nøglefri adgang, IQ.LIGHT-LED-Matrix-forlygter, 20” Solna-letmetalfælge og den store assistentpakke med bl.a. Travel Assist.

Der er meget mere ID. På vej…

Med det nye ID.-modelprogram står Volkswagen godt rustet til at tage fat på 2024, men der er meget mere på vej. Michael Ebeling løfter lidt af sløret for flere elektriske nyheder:

”Vi står stærkt med de nye priser og modelprogram, men Volkswagen introducerer i 2024 også en række nye ID.-modeller, der yderligere vil forstærke mærkets position i det elektriske segment. Til sommer lancerer vi ID.7 Pro S med 86 kWh-batteri og cirka 700 km rækkevidde, stationcar-versionen ID.7 Tourer og lidt senere de firehjulstrukne GTX-topmodeller. Til efteråret får vi også en GTX-version af ID.3. Sommeren vil også byde på den lange version af ID. Buzz med større batteri, længere rækkevidde og op til syv sæder. Alle disse nyheder giver os mulighed for at tilbyde danskerne elektrisk mobilitet i mange formater og favne bredt. Med Volkswagens alsidige udvalg af elbiler og vores store forhandlernet står vi godt i forhold til at præge og understøtte den elektriske omstilling af danskernes flåde.”

Her finder du prislister på ID.-modeller:

ID.3

ID.4

ID.5

ID.7

ID. Buzz


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk